The Kurrambee Myaring Community Centre is a new two storey multi-purpose facility built for the Surf Coast Shire. Ground Level comprises 5 large adjoining child play rooms with accompanying junior toilet facilities, circular internal atrium courtyard, and several multi-purpose rooms for community use. Level 2 is accessed either via lift or adjacent stairs and contains staff facilities which overlook child play rooms. The building design is sympathetic to the recently constructed Surf Coast Shire office complex located across the road. There is extensive use of natural materials including exposed natural timbers on the façade, structural columns, fencing and internally throughout. A feature rammed earth wall is located in the entry foyer. Externally, the landscaping is designed to provide varied experiences for children including meandering stone paved pathways, sand play areas, digging patch, timber posts and mudstone rocks for climbing, hand water pump, and a water misting arbour. These features are complimented with soft fall turf play areas and locally sourced vegetation and semi mature trees.

Location: 12 Merrijig Drive, Torquay
Value Range: $5m to $10million
Client: Surf Coast Shire
Architect: Baade Harbour Australia Pty Ltd